Tisztán és Őszintén a tudatos Intimitásról

PadmaShri Work-Shopok

Érzéki Tudatos Virágzó Nők Közössége

Aktuális Work-Shopok

Januárban

GyönyörÉvTervező

Ez egy olyan szuper program amiről még nem is hallottál... na és a hatása frenetikus...Fantasztikus Tervek a Gyönyörös Életért az Egészségért és a Bőségért. Hihetetlen megtapasztalások és egy új Élet kezdete !

Nem igazán szoktam magamról beszélni ,főleg nem nagy plénum előtt de most kivételt teszek ,mert szeretném ha valóban megértenéd a lényeget !

Igazán nehéz és terhelt gyerekkorból jövök … ma csodával gondolok rá ,hiszen a történésektől vagyok ma az ami vagyok és gyönyörű életem van …de akkor amikor gyerekként megéltem a tragikus pillanatokat nagyon nem így éreztem … meg akartam halni és nem éreztem a szeretetet és azt ,hogy helyem van itt a Világban !

Hosszú utazást kellett tennem ,hogy a belém ivódott félelmeket és elzártságot erőszakot át tudjam alakítani és ,hogy boldog életet élhessek !

Tudnod kell ,hogy én égi ember vagyok nehezen megy a rendszerezés ,tervezés … de azt tapasztaltam amíg ezt nem használtam ,hogy mindíg minden szétesett…rövid időkre jobb let de aztán mindíg vissza csúsztam néha még lejjebb !

Aztán hosszú tanulás után megalkottam a Gyönyör Év Tervezőt ,mert számomra és hidd el számodra is az élet legfontosabb területe az intimitás a szexualitás …innen indul minden és rendkívüli ereje , energiája van az életedre ha ez a terület rendben van !

Szoros kapcsolatban van az Egészséggel a ,Bőséggel a Gazdagsággal !

Minden egyes pontját kipróbáltam ,átengedtem magamon és folyamatosan fejlesztettem …ebben a tréningben 40 év van benne és csak azt tanítom amit kipróbáltam és megéltem ami igazán felemelt és segített…amitől valóban változott az életem és emelkedett a rezgésem minősége így hozzájutottam olyan információkhoz amikhez azelőtt nem tudtam volna !

Mindezt megtanítom Neked ..

Meglátod ,hogy a gondolkodás mód változtatásával a gyakorlatokkal és azzal az energiával és hittel ami bennem rezeg egy teljesen új és boldog életet élhetsz !

Azt nem igérem ,hogy nem kell semmit tenned hiszen látod nem sült galambokról mesélek … hanem egy gyönyörös életről amiben boldog lehetsz és ezt meg is tudod őrízni az elsajátított technikákkal !

GönyörÉvTervező 2019 Január

info@padmaShrishakti.com

“Az Örömön a Gyönyörön át élem meg Lényem lényegét … Többé nem szenvedek ,életem a Szenvedély!”

PadmaShri Shakti

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This