Vágyaid ... teremtése ...

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Sokat beszéltek arról, hogy a vágyott módon, a vágyott energiával, a vágyott férfival vagy nővel szeretnétek együtt lenni. És arról is, hogy ez a fizikai vágyakban annyira nem mutatkozik meg. 

Ez egy nehéz kérdés, de remélem, hogy sikerül átadnom, hogy miért is olyan fontos ez az egész témakör és ennek a mély megértése, befogadása és áramoltatása önmagadban. 

A külső valóság az a saját gondolataid vizuális megjelenése. Még egyszer elmondom: A külső valóság a saját gondolataid vizuális megjelenítése. Ebből adódik, hogy semmi értelme, hogy megpróbáld megváltoztatni a világot, mivel az pusztán egy okozat. Ezért nem képes megváltozni. Igazán annak van értelme, hogy a világra vonatkozó gondolataidat változtasd meg. Mert ebben az esetben az okot változtatod meg és az okozat automatikusan megváltozik. Igazából két világ létezik: az egyik a Szeretet Világa. Ide tartozik minden, ami Isteni Megtapasztalás, és amiről Te azt gondolod, hogy Isteni Megtapasztalás – ez is nagyon fontos. Ide tartozik minden, ami Fény, Gyógyulás, Hála, Öröm, Biztonság. És ide taroznak a Csodák, amik ugye biztos, hogy mindenki életében történtek már… Apró vagy nagy Csodák. A másik világa az a Félelem Világa. Az a Fájdalom, a Szorongás, az Aggódás, a Túlgondolás, a Harag, a Gyűlölet, az Irigység, a Sérelmek és a Bizonytalanság világa. 

Fontos azt tudnod, hogy lehetetlen egyszerre két világot látni és két világban lenni. Abban a pillanatban, hogy az egyik világ felé fordítod a tekinteted, a másik világ egyszerűen eltűnik. Minden egyes pillanatban Te döntesz arról, hogy melyik Világot, melyik Valóságot választod. Ha a Félelem, a Szorongás, a Gyűlölet, az Irigység, a Sérelmek befészkelik magukat a szívedbe, akkor egy félelmekkel, sérelmekkel, sérülésekkel teli, nehéz világod lesz. Ha az Egység Szeretetét érzed magadban, akkor a Jótétemények és a Szeretet Világa lesz a tiéd. 

A Félelem Világa egy helytelen nézőpontot jelent. Ha a Szeretet valós, akkor a Félelem nem létezik. Ha a Félelem valós, akkor a Szeretet nem létezik. Egyedül a gondolataid döntik el, hogy mi az a Valóság, amiben Te vagy. Senki és semmi nem befolyásolja ezt. Az elméden kívül senki nem képes fájdalmat, bánatot, félelmet generálni Neked. Egyedül Te vagy hatással Önmagadra. Semmi és senki nincs a világon, akinek hatalmában állna beteggé, szomorúvá, vagy gyengévé tenni téged. Te vagy az, akinek megvan az ereje, hogy uralkodjon a saját világán. Te vagy az, aki a tekintetedet a félelmekkel teli világról a Szeretet Világára irányíthatod.

A Csodák megtapasztalásához fontos felismerned, hogy a világ, amit látsz, nem csinál semmit. Egyáltalán semmilyen hatása nincs. Pusztán megjeleníti a gondolataidat. Teljesen és egészében megváltozik, mihelyt úgy döntesz, hogy átalakítod az elmédet és az Egység, az Öröm, a Gyönyör lesz az, amit igazán akarsz. És ez lesz a Csodák Útja. Az orgazmus kilenc szintjének csodákkal átszőtt útja. Egységélmény, Gyönyör és Boldogság. 

Tehát akkor, amikor azt mondod, hogy nincsen a fizikai világban vágyad, akkor nem is lesz, és nem is fog megtestesülni, ruhát ölteni, alakot felvenni, megmutatkozni. 

Amikor azt mondod, hogy a vágyaid túl vannak már a fizikai világon, akkor azok nem fognak megjelenni a fizikai világban. Egy vágyképet egy ideált fogsz kergetni, ami nem tud lejönni a fizikaiba és pont azt, amire vágysz, pont azt tolod magadtól egyre távolabb. Ez egy nagyon-nagyon fontos megtapasztalás. És egy nagyon fontos a tudatodban elültetendő és a tudatodban működtetni kívánt dinamika. 

Én nagyon remélem, hogy megértettétek azt, amit ezzel mondani szerettem volna. Hogy amikor arra gondolsz, hogy a Te vágyaid már túlmutatnak a fizikain, akkor Te ne akarjál megélni G-pontos, vagy méh, vagy bármilyen fizikai orgazmust, mert nem fog egyszerűen megtörténni, mert a tudatodból azt kizárod. Te megélsz majd energia-orgazmust, meg megélsz majd tudati-orgazmust… De ha egyszerűen a fizikait elzárod, akkor nem fog tudni megtörténni.

És ugye ami még nagyon-nagyon fontos, hogy a kilenc szintre úgy tudunk eljutni, hogyha elindulunk a fizikaiból, aztán érkezünk a lélek-energetikaiba majd a szellemibe. Tehát mindaddig, amíg a fizikai szinten a megtapasztalások csodálatos tárházát számodra ki nem merítetted, meg nem kóstoltad, ki nem próbáltad, addig nem fogsz tudni teljes értékűen felemelkedni a következő szintre és a következő állomásra. Ugye az egyikőtök írta, hogy a Pátoszból próbállak benneteket lehozni. Nem. Épp, hogy szeretnélek felvinni Benneteket a legmagasabb szintekre. De mivel fizikai testben élő fizikai lények vagyunk, nem pedig energia entitások, vagy angyali energiák. Ezért nekünk fontos a fizikaiban megélni a testünk gyönyörét, örömét, létezését, megnyilvánulását. Fontos az, hogy kipróbáljam, megnézzem, megtapasztaljam azt, hogy mi az, ami számomra örömöt ad. Mi az, ami majd a fizikából fölemel. Ugyanis a kilenc szint gyönyöre mind a hármat tartalmazza, a fizikait, a lelki-energetikait és szellemit. És bármelyik hiányzik, nem tud megtörténni a kilencedik szint felemelkedése, és nem tud megtörténni az a Csoda, amit pedig valójában vágysz. 

Nagyon-nagyon fontos, hogy ezt soha ne felejtsd el! Kezd el a gondolataidat egy picit átrendezni, egy picit máshogy gondolni! Ha kell, akkor olvasd végig többször az elejét ennek a szövegnek, mert próbáltam a legrészletesebben elmagyarázni, hogy miről beszélek, és hogy miért fontos ez. És kérlek szépen, hogy gondolkodj velem, és azt is kérem, hogy kérdezz, és addig kérdezz, amíg teljesen egészen nem tudod a magadévá tenni azt, amiről én itt most beszéltem. Szeretném, ha az összes kétségedet, félelmedet, dühödet, értetlenségedet, szeretettel teli kívánságodat megosztanád, hogy együtt átemelkedjünk ezen a vágy témán, és hogy együtt megérkezzünk oda ahol, és akik vagyunk: Földön élő fizikai lényekbe. Hogy aztán ezzel együtt el tudjunk emelkedni és valóban meg tudjuk tapasztalni a kilenc szintet. Megtapasztalhatsz nagyon sok nagyon finom energiát, felemelkedhetsz, megélhetsz nagyon sok „aha” meg „vaú” élményt. Nagyon sok mindenkivel találkozhatsz szerelmeskedéseid során: Entitásokkal, Energiával, Egységgel, Istennel, Önmagaddal. De a Valódi Teljességélményt úgy tudod megélni, ha a fizikai világban is élmény szinten éled a szexualitást. Amíg ez nincs így, addig nem tudunk túlemelkedni, átjutni ezen a kapun. Remélem, hogy meg- és nem félreértettétek ezt a kis szösszenetemet, de nagyon fontosnak tartottam megosztani ezt itt. És nagyon fontos lenne az, hogy gondolhatod másként! És hogy kezd el! Mindenki, aki arról beszél, hogy nem tudja, hogy mi a vágya, hogy nincsenek is neki a fizikaiban vágyai, hogy túlmutat már ezen, és mást szeretne és ő már azzal szeretné megélni, aki… az gondolkodjon el mélyen azon, hogy mit mondott és azon, hogy én mit mondtam most, és hogy ez miért is ilyen nagyon-nagyon fontos.

Nagy szeretettel ölellek Benneteket! És kérlek Benneteket, hogy legyünk aktívak és gondolkodjunk együtt! És kérdezzetek, írjatok hozzá! Mert nagyon fontos, hogy megfejtsük ezt most száz százalékig. Szeretném, hogyha túl tudnánk emelkedni ezen a ponton, és megélnénk a fizikaiban is a gyönyöröket, a vágyainkat, a kívánalmakat… Én majd ezt igyekszem játékkal és egyéb izgalmas dolgokkal is megerősíteni. De addig is kívánok nektek igazi szeretettel teli, gyönyörös heteket. És azt, hogy legalább gondoljátok másként! És gondoljatok magatokra gyönyörben lévő, fizikai testben élő, csodálatos földi lényekre, akik fel fognak emelkedni Istenhez az Egységbe a Megvilágosodásba, és már most ezen az úton vannak… 

A gyönyör legyen Veletek! Ölellek Benneteket!

Orgazmus Tréning

Szeretnéd megtapasztalni a Magyarországon elérhető , legátfogóbb,legalaposabb , leghatékonyabb élményprogramot ? Akkor kattints és nézz bele ...

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This