Úriember

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Dr. DAIN HEER HOZZÁJÁRULÁSA A KÖVETKEZŐ ÚRIEMBERHEZ

 

Mit jelent férfinek lenni? Mik a valódi úriember jellemzői? A legtöbb, ami le van írva a témával kapcsolatosan, a férfit erősnek, keménynek, macsónak, és félelmetesnek mutatja be. Érzelmileg elérhetetlennek. Sokszor érzéketlennek. Tudod, az alpha, aki dominál, legyőz, és kontrollálja a beszélgetést, és aki úgy gondolja, hogy minden nőnek a lábai előtt kéne hevernie. Ha nem így funkcionálsz férfiként, akkor könnyen azt hiheted, hogy valami baj van veled. Úgy ítéled meg magad, mint aki nem elég jó, nem elég erős, és nem elég vonzó- vagy csak nem elég egyszerű.

Illetve ott van, a lábtörlő, más néven jó fiú, vagy ’SNAG’ (érzékeny new age srác). Ez az a srác, aki mindenki mással törődik, és sosem teszi fel magának a kérdést, hogy Ő mire vágyik igazán. Gyakran ő az, aki nem látja, hogy mekkora ajándék, és nem veszi észre, hogy mekkora hozzájárulás csak a jelenléte, illetve úgy hiszi, hogy ő nem olyan, mint amilyennek egy férfinek lennie kéne. Tehát érzékeny new age sráccá válik, aki mindenkit kiszolgál. A lábtörlő. Akit mindig kihasználnak. Akin mindig keresztülnéznek.

Sajnos rengeteg férfi úgy gondolja, hogy csak ez a két opció létezik. Vagy alpha vagy, vagy lábtörlő. Vagy dominálsz, vagy megengeded, hogy átgázoljanak rajtad. Mi lenne akkor, ha egy másik opció is létezne? Ha a férfiak nem lennének csupán alphára és lábtörlőre korlátozva, hanem képesek lennének az úriemberi lét minden aspektusát magukévá tenni, és mindig az adott szituációtól függően megválasztani, hogy mi az, ami megfelelő? Az úriember lét része a kedvesség, a törődés, és a gyengédség, ugyanúgy, mint az erő, a potenciál, és a hatalom. Ha képes vagy befogadni teljes önmagadat, és minden aspektusodat, akkor az életed sokkal könnyebbé és nagyszerűbbé válik!

3 tipp arra, hogy hogyan használd úriember önmagad minden aspektusát:

1. Hagyd abba a színjátékot!
Teljesen függetlenül attól, hogy ki mondta el neked, mit jelent férfinak lenni, és milyen imázst kell fenntartanod ahhoz, hogy valaki legyél, és sikeres legyél, és úgy tegyél, mintha valaki más lennél, mint aki vagy: ez sosem fog működni.
Az igazi úriember, sosem játssza meg magát, és hajlandó elengedni az imázsát. Az igazi úriember mindig önmaga, függetlenül attól, hogy ez kinek tetszik és kinek nem.

2. Légy hajlandó rosszul csinálni!
Ha esetleg nem tűnt volna fel, a tökéletesség nem létezik. A gondolat, hogy mindig tudniuk kell a helyes választ, illetve mindig jól kell csinálniuk, rengeteg férfit kényszerít arra, hogy könyörtelenül elítélje önmagát. Mi történne akkor, ha hajlandó lennél rosszul csinálni, és elrontani, sőt akár nevetni is azon, amit csináltál? Ha önmagad vagy, akkor attól függetlenül, hogy kik vesznek körül, képes vagy teljes nyugalomban lenni. Még a „hibák” is, amiket elkövetsz se fognak kizökkenteni. Ha legközelebb valami hülyeséget mondasz, mi lenne, ha ahelyett, hogy ítélkeznél, megállnál egy pillanatra, nevetnél egy jót, és a hálát választanád önmagad irányába?

3. Szeresd magad!
Milyen lenne, ha minden reggel mikor felkelsz, és belenézel a tükörbe, teljes mértékben hálás tudnál lenni azért az emberért, aki visszanéz rád? Ha elkezded megkedvelni önmagad, minden megváltozik az életedben. Ahelyett, hogy valaki olyat keresnél, aki felnéz rád, te leszel az, aki elismeri önmagát. Ahelyett, hogy ítélkeznél magad felett, hogy miért nem válhatsz valakivé, aki nem te vagy, egyszerűen csak önmagadat választod. Bármi áron.

Ehhez kell egy bizonyos fokú bátorság, és sebezhetőség. Ha viszont hajlandó vagy ezt választani, akkor új ajtók és lehetőségek fognak nyílni előtted. Amit elkezdhetsz már most, az önmagad megkedvelése, az ítélkezés abbahagyása, és a kérdésfeltevés: Mi jó bennem, amit nem fogok fel?

Te vagy a világnak az az ajándék, és hozzájárulás, amire szüksége van. Ha megpróbálsz alphává válni, mert valaki azt mondta, hogy annak kéne lenned, vagy megpróbálsz a kedves fiú lenni, a lábtörlő, akin mindenki átgázol, akkor nyomorúságos leszel, és a világ többi részének hiányozni fog valódi önmagad, akivé nem vagy hajlandó válni. Az igazi úriember minden egyes részét felvállalja, és egyetlen apróságot sem hagy ki, vagy rejt el. Felvállalja a potenciált, és a kedvességet. Nem szégyelli a sírást, és képes erős lenni. Magába foglal mindent, és semmit sem ítél el ezekből. Alpha, kedves fiú, vagy valami más?

Ez a valami más az, amikor önmagad vagy. Ez a valami más, az ami megtud változtatni mindent.


Fordította: Vona Kitti

 
 

Szeretettel kívánok Orgazmikus napokat

A Gyönyör Legyen Veled !

Program Ajánló

Ha szeretnél értesülni a friss blog bejegyzésekről vagy eseményekről iratkozz fel itt

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Szeretettel kívánok Orgazmikus napokat

A Gyönyör Legyen Veled !

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This