Tudatos Intimitás

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Ahogy olvasod a webemen: Tisztán és Őszintén a Tudatos Intimitásról. Azonban itt van nagyon sok olyan kérdés, amit eléggé félreértelmezünk. Én szeretném, hogyha picit belepihennétek az én verziómba.

Tudatos Intimitás, ami azt jelenti, hogy a tudatosság rész az följebb van, mint az agy rész. Nem agyalós intimitásról beszélünk, mert ha agyalunk, akkor az pont nem tudatos, hanem egoisztikus, vagy gondolkodós vagy agyalós. Semmiképpen nem tud működőképes lenni, mert nem az történik, ami a lényeg lenne. A tudatos szex, a tudatos intimitás az pont azt jelenti, hogy felszabadultan tudsz benne lenni az intim pillanatokban, és a saját intim pillanataidat is fel tudod szabadítani… hogy Önazonos tudsz lenni és nem ítélkezel, hanem elfogadod az intimitás szabadságát… , hogy Szabadon tudsz intim pillanatokban lenni… ,hogy meg tudod mutatni önmagad számára azt, hogy mi az, ami számodra kellemes, ami számodra finom, amitől te el tudsz lazulni…és bizony-bizony ehhez kell egy nagy adag bátorság, és egy nagy adag szabadság… 

Ugye tudjátok, hogy az én gyökereim a Tantrából jönnek, de sajnos ezt is félreértjük, és félremagyarázzuk! Én azt érzem most 2018-ban – amikor 25 éve foglalkozom intenzíven Tantrával – azt érzem, és azt látom, és azt tudom, hogy erőteljesen félreértelmezett a Tantra mélysége. Először is nemcsak a szexről szól, hanem ez egy életfilozófia…egy tudatosodás…egy tudatosság felé vezető ösvény. És Bizony nincsen semmi értelme belefogni addig ebbe a csodálatos Tanba, amíg meg nem éltük a saját intimitásunk szépségeit, a saját intimitásunk mélységeit és magaslatait. 

A Tudatos Intimitáshoz hozzátartozik az, hogy beleereszkedhetek a saját gyönyörűségembe és azt vállalhatom önmagam előtt. Elsősorban önmagam előtt, és azután mindenki előtt, a világ előtt. Nem beszűkülök tőle, hanem egy tágulásban vagyok. Ez a tágulás azt jelenti, hogy folyamatosan engedem szabadjára önmagam, és folyamatosan megfigyelem magamat, és engedek kísérleteket végezni magamon és a másikon. Pl.: szabadon foglalkozom a testemmel, nem zárom el magamtól az öngyönyörszerzést, a maszturbálást, hanem megismerem magam, és elfogadom a változásaimat is. Hiszen ugye abban egyet értünk, hogy nem marad mindig minden ugyanúgy? Lehet, hogy ma így szeretem, holnap úgy szeretem, holnapután meg teljesen másképpen. Persze van egy gerinc, ami majdnem mindig ugyanaz, merthogy tipológiailag olyan vagyok, de aztán ebben vannak játékok, vannak eltérések, vannak felszabadult pillanatok. és ezt  engedni, hagyni kell… ezt  nem szabad elfojtani, nem szabad ítélkezni róla. Persze ez a „nem szabad” is egy durva dolog, mert mindenki azt csinál, amit szeretne, vagy amit tud. Ne rosszul vedd ezeket a szavakat! Kérlek, értsd úgy, ahogy mondani szeretném! 

A Tudatos Intimitásban benne van az, hogy rácsodálkozom, hogy csodával nézek a másik csodájára. Arra, hogy ő férfiként férfit szeret, vagy nőként nőt szeret, vagy nőként domináns, vagy férfiként szeret magassarkúban járni és combfixben. Elfogadó vagyok… és Elfogadom az intimitásnak, a szexualitásnak a gyönyörű szivárványos oldalát…és nem ítélem meg, hanem magam is szabadon nézek rá, és próbálok ki dolgokat. Hiszen én azt gondolom, hogy nagyon is nehéz arról ítéletet mondani, amit én még nem próbáltam ki. És Illetve, nem is hiteles számomra. Én azt gondolom, hogy megítélünk embereket, emberek dolgait úgy, hogy mi magunk azt nem tudjuk, hogy valóban jó-e nekünk vagy nem jó. 

A Tudatos Intimitás nem az egóban, az agyban levés. Nem a fejben való szerelmeskedés. Bár! A fantáziavilág használata egy csodálatos, szépséges emelő dolog lehet: Hiszen megszületik valami a fantáziában, és aztán azt az ember megvalósítja. Lehozza az eget a földre. Hiszen a fantáziavilág, a vágyak képe, az egy megfoghatatlan mezőben történik, de mi itt a földön fizikai testben élünk, földi lények vagyunk. Tehát egy-egy ilyen csodálatos kép az azért jön létre, hogy megvalósítsuk azt. Milyen csodálatos, ha ehhez találunk párt is, és vele tudunk játszani. 

Ebben a Tudatos Intimitásban most jön egy olyan rész, amiért nem biztos, hogy szeretni fogtok, de… De, a hűség kérdése az egy nagyon-nagyon nehéz ügy. Én azt is mondom, hogy egy picit ezt most zárjuk be egy zárójelbe. Arra kérlek a következő gondolatot kezeld úgy, hogy berakod egy zárójelbe! De Azt gondolom, hogy meg tudjuk élni a vágyainkat és a bennünk lévő csodálatos szivárványos világot, és az nem biztos, hogy azt egy partnerrel tudjuk  megtenni. Nem biztos, hogy az egy partner pont azokat a vágyakat tudja megvalósítani, ami a mi vágyaink. És ez nem jelenti azt, hogy mi nem szeretjük egymást, vagy nem tudunk egymás életében főszereplők lenni. Persze ide megint kell tenni egy zárójeles mondatot: Élünk egy világban, egy társadalomban és ahhoz nagyon próbálunk alkalmazkodni, nem akarunk kiríni a tömegből. És azt is ide kell tenni, hogy ez a társadalom nagyon prűd és nagyon tabuként kezeli még mindig a szexualitást. De itt meg az én gondolatiságomban az jön elő, hogy a szerelmeskedés, a szexualitás az csak a Tiéd, senki nem lesz boldog helyetted! Nagyon fontos azt megérteni és felfogni, hogy számodra fontos kibontani ezeket a finomságokat, puhaságokat, hogy aztán valamikor arról tudjunk beszélni, hogy Tudatos Intimitás. Meg kell azt érteni, hogy Te vagy a vágyad, Te magad vagy az. Az összes vágyaddal együtt vagy Te; és attól leszel még inkább Te, hogyha ezeket a vágyakat nem titokként, nem elfojtva kezeled, hanem megéled azt. És Bizony vannak itt nagyon fontos fétis dolgok, vagy bármelyik nemhez való vonzódások, amit nagyon nehéz először magunknak is elfogadni. Nehéz elfogadni, hogy ilyen van bennünk. Mégis azt mondom, hogy ahhoz, hogy Te Te legyél, ahhoz, hogy Te a Legigazibb Önmagadat tudd megélni itt a világban, ahhoz nagyon fontos, hogy ezeket is elfogadd! És azért meg légy hálás, ha ehhez találsz magadnak egy partnert, aki ugyanúgy vágyik arra, amire Te, és játszik Veled, és örömet adó, szépséget adó kapcsolódásban van Veled.

 Ezért mondom azt, hogy a Tudatos Intimitás az Te Magad vagy, és annak az elfogadása, hogy milyen egyedi vagy, hogy milyen vágyaid vannak és a vágyaidat hogyan valósítod meg. És Abban is, hogy a szellemed felszabadítod. és hogy A tudatosság az nem agyalás, hanem a tudatosság egy szabad térben való ringatózás, ahol megélheted önmagad. És Amikor ezek a megélések megtörténnek, akkor utána jöhet a szabad gyakorlás. Amikor próbálkozol. Mész egyre beljebb, kipróbálod magad, megpróbálod magad. Megnézed, hogy ki vagy Te. A legfantasztikusabb önismereti munkákhoz tartozik a bujaság, a fetisizmus a perverzizmus megismerése önmagunkban. Pont azért fantasztikus a Tudatos Intimitás és Szexualitás, mert önmagadhoz kerülsz a legközelebb. Önmagad szépségét látod meg leginkább. Önismeretre tehetsz szert. És Ebből a csodálatos önismereti útból, ebből a csodálatos tudatosságból leszel majd mindig az a pillanatban, aki éppen vagy – hiszen ahogy az előbb írtam – ez egy pillanatról-pillanatra változó, emelkedő, színesedő, formálódó csodálatos dolog. 

És ugye nem szexet írtam a jelmondatomba, hanem intimitást? Merthogy az is nagyon fontos, hogy félreértjük az Intimitást is. Az Intimitás nem ott kezdődik, hogy belenyúlnak a bugyinkba! Az Intimitás az egy egészen finom, puha dolog. és Lehet nagyon intim akár egy hétköznapi beszélgetés is egy buszon lehet nagyon intim, akár még buja is, szexuális. De intim lehet egy tekintet is, amivel rápillantasz a zebrán elkanyarodó autó sofőrjére, és meglátsz benne valamit. Ez is sokkal-sokkal mélyebb, és sokkal több mindent tartalmaz, mint amit gondolunk róla. 

Szóval a Tudatos Intimitás egy csodálatos, szépséges, hatalmas buja kert, aminek érdemes átlépni a kapuját. És arra biztatlak Téged is, hogy, gyere Velem, és lépd át ezt a kaput! Nézd meg, hogy milyen csodálatos kincsek vannak benne! Nézd meg, hogy milyen buja a növényzete, és hogy mennyi minden felfedezésre váró csoda van benne! 

Áldott Tudatos Intim napokat kívánok Neked!

A Gyönyör legyen Veled !

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This