Tantrikus Intim Gyógyászat

ISMERD MEG A SAJÁT TESTED EGYEDI RITMUSÁT! TANULD MEG, HOGYAN ALKALMAZHATOD EZT A TUDÁST A NŐI CIKLUSAID VÁLTOZÁSÁBAN ! LEGYÉL TE A SAJÁT TESTED ELSŐ SZÁMÚ SZAKÉRTŐJE!

MIT TARTALMAZ A TANTRIKUS INTIM GYÓGYÁSZAT ?

Létezik egy nagyon egyszerű , teljesen természetes módszer, amelynek nincs mellékhatása. Amelynek segítségével pontosan megismered a Női tested változásait és a benned zajló korodhoz illeszkedő állapotaidat !

Olyan módszer, amivel nem elnyomod a testedet, hanem szépen együttműködsz annak ritmusával.

A női testnek van egy tökéletes ritmusa, jelzésrendszere, amely alapján pontosan meg lehet állapítani működési állapotát .

Az általam segítségül hívott  módszerrel , teljesen megváltozhat a testedhez, fűződő viszonyod a Tantrikus Gyógyászat , eszközeivel kulcsot kapsz  az egészségedhez. És visszafordíthatod tested disszonáns működését !

 • természetes
 • mellékhatásmentes
 • hihetetlen hatékony, ha  meg tanulod és betartod a szabályokat
 • a legtöbb nő mély kapcsolatba kerül a saját testével és nőiességével a módszer segítségével
 • az egészség és a megelőzés előtérbe kerül
 • képet kapsz a Női működésedről
 • hosszabb távon nagyon olcsó, nincs állandó költsége
 • új lehetőségeket nyit meg a szexuális életben
 • olyan eszköztelen ” Női  ” csomagot kapsz amit aztán életed folyamán bármikor elővehetsz és alkalmazhatod 

Igen, éppen olyan hatékony, mint a gyógyszer, csak mellékhatások nélkül!

Módszereim a Tantrikus Gyógyászatban 

Beszélgetés: – A találkozásainkon megbeszéljük a fennálló problémát és a megoldás útját … Tiéd a lényem minden rezdülése és az összes pillanat amit együtt töltünk … a kezelések alatt is folyamatosan kommunikálunk elmondhatod az érzéseidet gondolataidat a benned zajló történéseket vagy amit megtapasztaltál… Mindíg úgy engedlek el,hogy gyakorlatot kapsz személyre szabottan ,egyedien és biztonságban.

Légzés: – A terápia alapvető része a légzés és a különböző légző gyakorlatok … gyógyít ,lazít, feltüzel,átrezget…

Mozgás: – A test mozgatása a közös mozgás a yóga felszabadít elindítja a test energetikai rendszerének optimális működését … felszabadít és új utat nyit számodra a test tudatosság felé …

Érintések : Különboző masszázsterápák illetve érintés terápiák is részei a folyamatnak .  

Meditáció : – Fontos része a közös munkánknak a Meditáció különböző formáinak gyakorlása

Oktatás: Megtanítalak a Testedre és arra ,hogy mire van szüksége … Olyan módszereket kapsz amik időtállón berezgik az életedet és mindvégig Veled maradnak … bármikor használhatod őket ,hogy táplálják a tested ,lelked ,szellemed és segítsenek karbantartani téged !Kézzel fogható praktikus tanácsok ezek !

Étkezés és gyógynövény tanácsadás : – Megkapod a számodra leg megfelelőbb táplákozási és gyógynövény használati tanácsokat amik segítik a fizikai átalakulást és elengedhetetlen része a terápiának !

Szex-, és inimitás-tanácsadás :– Fontos része a Tantrikus Gyógyászatnak az Intimitás és a Szexualitás feltésképezése és segítése a különböző Szutrikus gyakorlatok és Tantrikus gyakorlatok által .

Alternatív terápia:– Egyik erősségem az alternatív megoldások alkalmazása a kezelések folyamatában … ebben egészen egyedi vagyok … különleges nem hétköznapi módjait választom egy egy probléma megoldásához …

A gyógyulás több szinten történik…

Testi ,lelki és szellemi oldódás történik … a komfort zónából való kilépés új és friss információkat hoz az életedbe olyan nézőpontokkal találkozol amik képesek kihozni abból a megbetegített állapotból amibe éppen vagy…

A testedben az izmok és az energetikai rendszer tárolja a feszültségeket illetve azokat a tapasztalásokat amiket Te a magad számára negatívként raktározol … ezek eredhetnek gyermek korból lehetnek felnőtt kori sérelmek… A megfelelő érintés a masszázsok az energetikai és légző  gyakorlatok feloldják az izmokban és az energetikai rendszerben okozott feszültségeket így felszabadul a test és az energetikai rendszer mindenképpen elindul a személyiség pozitív irányú változása…

A Tantrikus gyakorlatok által energia szabadul fel és többlet keletkezik ami elindítja a test öngyógyító folyamatait..önbizalmat ad,biztonságot és lelki felfrissülést és nyugalmat…

Az új tapasztalatok és a kezeléseken elsajátított gyakorlatok átírják a régi mintákat a lélek és a szellem közel kerül önmaga teljességéhez.Pozitívan változik az énkép ,megismered magad és biztonságos nyugodt harmonikus állapotba kerülsz ezáltal…

Kinyílik egy teljesen új gyönyörteljes szerelmetes világ ahol részeddé válik az öröm ,megtanulod jól adni és elfogadni a szeretetet az intimitást és a szexualitás csodálatos mélységeit is megtapasztalod.

Kinek segít a Tantrikus Intim Terápia ?

 • Visszatérő Nőgyógyászati panaszok
 • Endometriózis
 • A menstruáció rendezésére: fájdalmak megszüntetésére és ciklus rendezésére
 • Miómák 
 • Ciszták
 • Disszonáns elváltozások 
 • Termékenység
 • Korai Menopauza
 • Menopauza és változókori tünetek
 • A vetélés utáni erőnlét és fogamzó képesség visszaszerzésére
 • Inszemináció, vagy lombik program előtti felerősítésre is javasolt
 • Intimitás problémák
 • Szexuális zavarok

Érzéki Tudatos Virágzó Női közösséget szeretnék létrehozni ahol a Nő tudatosan használja a képességeit és válik önmaga gyógyítójává !

Ki segít Neked ... ?

PadmaShri 3 éves korában egy Felébredés élmény által…Mediális képességet és Tisztán látást kapott Áldásként … Az intimitás lett a fókusza … 30 éve segítő  … 20 éve vezet Női köröket és 16 éve Férfi csoportokat … 13 évig tanult Tantrát Tradícionális Tanítói lánc által képzett és beavatás átadására felhatalmazott Tantra MesterNő lett… Tantrikus Gyógyász , Parapszichológus , Hipnoterapeuta és Reiki Mester …

Fő kutatási területe az Orgazmus az Öröm a Gyönyör és hozzá kapcsolódóan a szervezet belső öngyógyító folyamatainak összefüggései . A Tantrikus Gyógyászat eszközein keresztül mély  és egy Keleti és Nyugati tanokat összefoglaló rendszert dolgozott ki .

2009-ben megalapította a ma is méltán leg szeretettebb 9 hónapos folyamatmunkán alapuló Orgazmus Tréniget . 2011.-ben a 3 éves Tantra Akadémiát és a Tantrikus PapNő képzőt melyek hiánypótló képzések és egyedülállóak a maguk nemében .

Szívügye az Intimitás és a benne rejlő szabad energiák kiaknázása és integrálása a hétköznapi életbe ! Missziója egy szellemileg és lelkileg szabad és egészséges ,boldog emberi világ ! Célja ,hogy az emberek saját erőforrásaikat az Örömön a Gyönyörön keresztül aknázzák ki ,saját mentális képességeig által tágítsák a tudatukat és hozzák elő rejtett képességeiket . Legyenek olyan szabad gondolkodók aki a Földi létet nem elszenvedik hanem megélvezik és tullépnek Szűk énségükön , aktiv résztvevői ,alkotói ,teremtői a szép új világunknak !

Az általa kidolgozott rendszer a PadmaAkadémia ezekre a területekre kínál megoldás alap szinttől egészen a magasan kvalifikált szellemi és gyakorlati tudásig .

A Tantrikus Intimgyógyászati alkalmak 2 nyugodt órát igényelnek tőled...

Az alkalmak tartalmazzák a segítő hanganyagokat ,meditációkat,gyakorlatsorokat és légzéstechnikákat és egy 21 napos utánkövetést heti 1 X 20 perces telefonos konzultációval !!

Tantrikus Intim Gyógyászat

5 alkalmas Terápiás foglalkozás
189.000.- 5 alkalmas csomag
 • Tantrikus Gyógyászat
5 alkalom

A Tantrikus Intim Gyógyászat  előzetes telefonos , beszélgetés után érhető el, amit megelőz egy emailes bejelentkezés ,ahol pontosan tisztázzuk a kereteket, az irányt, és megnézzük, hogy képesek vagyunk-e együtt dolgozni .Megbeszélünk minden részletet , hogy a terápián már a hatékony ,építő munkára tudjunk öszpontosítani vagy inkább belelazulni !

 

Bejelentkezés : info@padmashrishakti.com

Tantrikus Intim Gyógyászat

1 alkalmas Terápiás foglalkozás
45.000.- 1 alkalom
 • Tantrikus Gyógyászat
1 alkalom

Figyelem !

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. A törvények szerint  Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.

Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül !

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This