Orgazmus Tréning

Az Orgazmus Tréning Mentor-Program Kinyitotta Kapuit !!Felvételi beszélgetésre való jelentkezés és motivációs levél elküldési határideje : 2018 December 30.

A következő program 2019. Januárjában indul !

Szeretnéd megtapasztalni a Magyarországon elérhető legátfogóbb, legalaposabb és leghatékonyabban működő Élmény programot ?

27 Tananyag  75 Végzett Tréninges  Kiapadhatatlan Tudástár

Találkozás az Egység Mátrixával és egy gyönyör dákinivel
Tabu mentes övezet !

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Orgazmus Tréning

Új Program sorozat indul 2019 Januárban!

9 hónapos folyamat munka !

Az Orgazmus 9 szintjének megtapasztalása !

Gyakorlati Oktatás

Figyelem ! Mély víz ! Csak Úszni tudóknak 

Módszereim amikkel dolgozunk

Tantrikus módszerek

Ászanák
Testet megtisztító gyakorlatok
Pránajáma
Légzéstechnikák a tudat kiterjesztésére
Dhjána
Meditáció az Istenire hangolódás
Mantrák
A Testben vízhangzó transzcendens hangok
Yantrák
A Mantrák látható megnyilvánulási formái
Mudrák
A Tests áramlatait mozgásba hozó mozdulatok
Bandhák
Pránikus energia áramoltatása
 • Intimitás készség fejlesztés
 • Testtudatosság
 • ÉrintésFloow
 • Egység Mátrixhoz kapcsolódás
 • Öngyönyörszerzési Rutin
 • Orgazmus készség fejlesztés
 • Magmegtartás Magkontroll
 • Szégyentelenül 
 • Intim Regresszálás
 • Testkapcsolódás
 • Yóni Puja
 • Lingam Puja

Az Orgazmus Tréning Mentor-Program Kinyitotta Kapuit !! Felvételi beszélgetésre való jelentkezés és motivációs levél elküldési határideje : 2018 December 30.

info@padmashrishakti.com

Pár szó az Orgazmus Tréningről ...Akik már megtapasztalták !

Mit tartalmaz az Orgazmus Tréning Alap Mentor Program ?

9 X 12 órás Személyes Tréning

9 Pránajáma gyakorlat

9 Webinár

Orgazmus készség fejlesztő gyakorlatsor

Magmegtartó gyakorlatsor

Zárt Facebook csoport csatlakozás

... És az egy összegben fizetőknek egy EXTRA kétnapos elvonulás Dobogókőn !

Mi vár még rád mindezeken felül?

Kapcsolatépítés lehetősége és tapasztalatcsere a többi résztvevővel a programhoz tartozó zárt Facebook csoporton keresztül
 
Korlátlan hozzáférés az Online Tanulószobához, ahol fontos anyagokhoz és segédletekhez juthatsz hozzá és tölthetsz le.
 
További támogatásban lehet részed a zárt Facebook csoporton belül a közösség többi tagjától és a mentorprogram vezetőjétől PadmaShri Shaktitól a 9 hónapos Tréning ideje alatt.
 
Részt vehetsz az Online Mentor Konzultációkon minden hónap első hétfőjén .
Hétről hétre, lépésről lépésre haladhatsz a kitűzött céljaid felé, miközben mindvégig ‘fogom a kezedet’ és segítelek úton tartani.
 
Kihasználhatod a közösség támogató erejét, hogy mindvégig tudd: nem vagy egyedül!

info@padmashrishakti.com

" Az örömön a gyönyörön át élem meg lényem lényegét..."

"Az örömön a gyönyörön át élem meg lényem lényegét ... többé nem szenvedek ! Életem a Szenvedély!"
PadmaShri shakti

Tanítás és gyakorlatok

Gyakorlati alapokon nyugvó tanítási metodika ! Az elmélet és a gyakorlat harmonikus együttműködése !Egymásra épülő gyakorlatsor és tapasztalati élménytár !

Végtelen Energiaforrás

Kapcsolódunk a Végtelen energiaforrással és az Egység Mátrixával !

Minden találkozásunk egy nagy nagy tankolás amikor csurig töltöd a szeretet tankodat !

Gyönyörös élet

Ez a Program Csodás lehetőség ,hogy kilépj a hétköznapiságból és ,hogy új energiákkal töltődj fel ! Kulcsokat kapsz egy gyönyörös élethez amiben boldog lesz a párkapcsolatod és az Intim életed !

Videó lejátszása

Bejelentkezés : info@padmashrishakti.com

Gyakran ismételt kérdések az Orgazmus Tréningről

Az Orgazmus Tréning egy Élmény alapú ,Technikai és Gyakorlati Tréning ! Bevezet az Orgazmus 9 Szintjébe és annak megéléséhez élő technikai és informatív tudásanyagot ad át !Élmény Terápia ! Az Ősi és Misztikus Tradícionális Tantra tanításait  használom alapul amit ötvözök azzal a 25 éves tapasztalattal amit mint Intimitás terapeuta sajátítottam el !

Havonta találkozunk egy szombat vagy vasárnapi napon előre egyeztetett időpontban és 12 órát dolgozunk együtt 1 órás ebéd szünettel és néhány rövidebb kis szünettel ! Minden alkalommal egy újabb szintre emelkedünk és elsajátítjuk az aktuális szint szellemi ,energetikai és fizikai ismereteit amit gyakorlati formában mindenki hazavisz és a házi feladat mellett gyakorolja ! Zárt Facebbok csoportban információ cserére és tapasztalat megosztásra van lehetőség ! Havonta tarok +Webinárt amin bátran kérdezhetsz!

Valamint akinek a csomagjába beletartozik írásos és hanganyagot is kap minden hónapban ! Illetve a V.I.P. csomagban gyakorlási lehetősée is van havonta egyszer !

A gyönyör 9 szintjét nem lehet egy hétvégi gyorstalpalón elvégezni ! Sokkal fontosabb és mély és nagy ismeretanyagot tartalmazó igen komoly Trénigről beszélünk ! 

Fontos minden szintet megérteni a tudatunkkal ,fontos a képességeinket fejleszteni és fontos ,hogy a fejlesztéshez elsajátítsuk a gyakorlatokat és azokat gyakoroljuk is rendszeresen !

Ez egy komoly ,kitartó munka és elköteleződést igénylő folyamat Ha Magadat és a Gyönyört választod egy teljesen új Világot teremthetsz a Magad számára ! Egy olyan Univerzumot amelynek az Egység az alapja és kapcsolatban áll az Egészséggel a Bőséggel és természetesen a Gyönyöröddel !

Fontos ,hogy legyél elkötelezett ,gyakorló aki nem riad vissza attól a szótól ,hogy Házi Feladat vagy attól ,hogy Élmény Terápia és attól sem ,hogy Folyamat Munka !Persze mielőtt elkezdjük a Tréninget beszélünk…megbeszéljük ki mire számít ,tudunk e együtt dolgozni …

Sajnos a díj kifizetése nem elegendő a sikeres munkához ide bizony oda kell tenni magad ! Ezért is a felvételi beszélgetés !

Kérlek, fogadd el , hogy a bemutatkozás és jelentkezés még nem jelenti azt, hogy automatikusan fogadni tudlak az Orgazmus Tréning Terébe.

Személyes bemutatkozód (és esetlegesen személyes találkozás útján) alapján fogok arról dönteni, hogy kikkel tudok ebben a folyamatban együttműködni.Az egész folyamat mély és intenzív ,szeretném, ha minden, lelkes és elhivatott résztvevő megélhetné az áramlást , és semmi nem akadályozná a tanulást és tapasztalást!

Köszönöm a megértésedet és az együttműködésedet!

Az Orgazmus Tréning egy folyamat munka ami 9 hónapig folyamatosan áramlik az életedbe a Tréninget megbontani nem lehet és az esetleges hiányzást (betegség,baleset ) Pótolni kell !

A Gyönyöröd a tiéd és minden kapcsolódás alapja ,hogy önmagunkkal és a saját megélésünkkel ,orgazmusunkkal tisztába legyünk ,hogy nyitottak legyünk és kisérletezők ! 

A válaszom tehát igen mindenképpen gyere ,mert egy új és intenzív élményközpontú ,magasszintű oktatásban lesz részed !

Ideális amikor párként jöttök az Orgazmus Tréningre és a tanultakat aztán közösen tudjátok gyakorolni és egymást támogatva segíteni szintről szintre !

Igen ! Gyertek !

Élmény terápiáról van szó ahol önmagához képest mindenki hatalmasat fejlődik …és igen volt már sikerünk ezen a területen … de tudnod kell ,hogy a Tréning nem gyógyító hanem képesség fejlesztő jellegű s nagyon sok múlik azon mennyire vagy elkötelezett a Gyönyöröd iránt!

… én mindenképpen megpróbálnám …

A Tréning részét képezi a stabil és erős merevedés gyakorlatai valamint a magkontroll gyakorlatok . Érdemes megpróbálnod ! 9 hónap alatt hatalmas fejlődésen mehetsz keresztül ami egyedül ilyen minőségben valószínüleg nem érnél el ! Folyamatos segítő támogató energiában vagy nem csak szavakban hanem valós segítségben is ! Támogató és inspiráló energiában 9 hónapon keresztül !

A végkifejlettel kapcsolatban kizárólag rajtad múlik minden! A programból mindenki annyit tud kivenni, amennyit ő maga beletesz! Nem egy ‘piros színű csoda-tablettát’ árulunk itt! Ha pontosan követed, amit a programban átadunk neked, akkor reális kilátásokkal indulhatsz neki, és számíthatsz rá, hogy neked is sikerülni fog, ahogyan nekem is és még sok mindenki másnak, aki végigjárta velünk együtt ezt az utat. Én végigjártam ezt az utat, a nehéz és sűrű ösvényeken kutatva a valódi válaszokért. Megtaláltam a válaszokat, és örömmel megmutatom neked is az utat, hogy neked már ne a bozontos ösvényeken kelljen menned, hanem utánam – és utánunk, akik már áttörték előtted az ösvényt, és könnyen járhatóvá tették neked ezt az utat!

A programhoz egy zárt Facebook csoport tagság is tartozik, ha elakadnál gyere és tedd fel a kérdésed a csoportban, ahol nem csak tőlem, de a csoport társaidtól, a programban résztvevő többi tagtól is lehet kérdezni, vagy dolgokat átbeszélni.

Írj Nekem az info@padmashrishakti.com emailra ,hogy speciális kérdésedre válaszoljak !

Orgazmus Tréning PadmaShri Shaktival

Misszióm a gyönyör és a magasabbszintű energiák  továbbadása ! Az Én feladatom és küldetésem ,hogy inspiráljalak egy gyönyörteljes életre és ,hogy erre az életem is egy minta legyen !Azért vagyok itt ,hogy képviseljem a Lelked hangját és a benned ragyogó Drága kincsét !

PadmaShri 

Kapcsolat

 • Budapest
 • info@padmashrishakti.com
 • Mobil: 30-658-86-68

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This