Kapcsolódj Velem !

Levelek egy Gyönyör Dákinitől

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

PapNő Mesék ...

A Szerelem Templomának selymes terébe hívlak. Abba a szentélybe, ami oly puhán itat át bujasággal, a bujaság édes cseppjeivel, hogy megrészegülök tőle ... Én a Templom mesélője vagyok. Aki látta, érezte és átélte a szentséges egyesülés áldott rezgéseit és az, aki találkozott a Gyönyörgyógyító Papnők valamennyi nemzetségével. Én Padma most mesélek Neked! Hunyd be a szemed, és gyere velem! Érkezz meg ide, ebbe a szépséges végeláthatatlan kertbe! Lásd és érezd a virágok színeit! és Engedd, hogy az illatuk megcirógassa az orrodat, hogy az üzenete eljusson egészen mélyen benned… oda, ahol kinyílik a kapu a Szerelem Szentélyére...

Padma

A tánca lassú volt és nagyon buja… A tudatfelettijéből olyan mozdulatok érkeztek a testébe, amikről nem is tudott, hogy léteznek. Már azt hitte, hogy megismerte a testét, hogy ura a testének, hogy tudja kontrolálni, hogy tisztában van minden egyes apró részlettel, de most ámultan tekintett magára Adilaksmi, miközben táncolt a Mesterének, hogy micsoda csodák lakoznak benne, hogy mennyi minden van ott belül. Hogy milyen más az ember egy másik ember társaságában.

Hányszor mesélte a Mesternője, hogy ez így van, és ő mindig csodálkozva nézett erre. Bár tapasztalta, hogy PapNő társaival sem egyformán létezik, s hogy a megnyilvánulása különböző. De ilyen mértékű változást még soha nem látott magán. 

Nagyon finomak voltak a mozdulatai és nagyon buják. Először csak belül mosolygott, aztán ez a mosoly finoman áramlott tovább és elhúzta a száját. Kívül is mosolygott. Felismerte, hogy a Mestere tetszik neki. És ő, mint Nő szeretne tetszeni… Belefér a tantrikus szabályokba mindaz, amit most tesz. Hiszen a mahituna éjszakája van ma, a beavató szertartása, amikor szerelmeskedik majd a Mesterével. Aztán a Mestere hét év alatt minden fizikai csodát megtanít a szerelem művészetéről. Így tehát boldogan mosolygott. Felszabadult abban a létezésben, hogy Nőnek érzi magát, hogy Nőként nyilvánul meg. és, hogy most úgy táncol, ahogy még soha. Hiszen eddig csak PapNő társainak táncolt vagy Mesternőjének, vagy a tánctanárának. De férfinek most táncol először. Ez az érzés feltüzelte.

Érezte, hogy az energiái tüzesen áramlanak a gerince mentén. Olyan minthogyha egy pezsgés lenne belül, és ez a pezsgés inspirálta, mosolyra késztette. Egy belső kéjes csoda, ami megtörtént. Érezte a nádikáit, ahogy pajzánan járnak körbe testében az energiák, ahogy a Bujaság IstenNője tartja a testét és mutatja a mozdulatokat, mint egy láthatatlanul. 

És most, tánc közben volt arra lehetősége, hogy körbenézzen hova is érkezett. Gyönyörű oszlopos teremben volt, szépséges aranyban fürdő teremben, ami vörös kelmékkel volt díszítve, a selyemtől, a brokáton át a bársonyig. Hatalmas csillárok omlottak le a falakról, amiket gyertya fénye ékesített. Körben füstölők, illatmécsesek, finom rózsa és szantál illat. Látta, ahogy szirmok hintődnek … ahogy a Mestere felállt a helyéről és egy tálból rózsaszirmokat hintett rá. Kifejezve ezzel, hogy szépséges, és tetszik a tánc, amit lát. Finom mozdulatokkal hintette a szirmokat, szinte alig érintette őket. Művészien tette ezt. Adózott a Nő szépsége előtt. Így fejezte ki háláját, hogy abban a kegyben van része, hogy az IstenNő PapNőjének gyönyörű táncát láthatta. Kifejezte, hogy ez szép számára, hogy kedvére való és, hogy tetszik neki, amit lát. Majd visszaült és tovább élvezte a látványt. 

Adilaksmi pedig önfeledten táncolt. Különös érzések kerítették hatalmába. Érezte, minthogyha az alhasában valami furcsa dolog történne, mintha pörögne benne egy energia. Mintha lenne ott egy kemény dió, bent, hátul, egészen bent a farokcsigolyájánál. Az a kemény dió impulzálva mozog, és olyan mintha hátulról hatna a csiklójára. Bejárja, megrezegteti és ettől kéjes vágyak áramlanak végig az egész testén. Ilyet sem érzett még soha. Bár tudta, hogy mi a gyönyör; és a saját gyönyörét jól ismerte, mindazt a gyönyört, amit önmagának szerzett eddig. Mindazt az izgalmat, ami önmagától jött. De ez az érzés is teljesen új volt, ami most elárasztotta az egész ölét. Érezte, ahogy a yónika szirmai nedvesen simulnak össze és lassan elkezdenek kibomlani. Érezte, ahogy az izgalma egyre inkább hatalmába keríti, ahogy megváltozik az izgalma, ahogy változik a tánca. Érezte, ahogy a mellbimbói finoman reagálnak és jeleznek. Néha megrezdült, az energia vitte tovább. Kecses volt. A bokáin lévő csengettyűk kisérték a táncát, ahogy lépkedett. 

Aztán egyszer csak a zene abbamaradt. Kint a kertben a zenészek elpihentek. Adilaksmi befejezte a táncot és meghajolt. A Mestere pedig szintén meghajolt és összeütötte a tenyereit, ezzel is kifejezve, hogy szépséges, áldott ünneplésben volt része. Majd intett neki, hogy az előtte leterített pici párnára üljön le. Adilaksmi leült, és várta, izgatottan várta, várta azt, amiről a teste már jelezte, hogy elérkezett az ideje. De a Mester nem mozdult. Párnáin ülve csak nézte. Először a szemébe nézett, határozottan, kíváncsian. olvasott benne. Adilaksmi nem akarta, hogy bármit is eltitkoljon előtte. Akarta mutatni magát, és mutatta is. A Mester barna szemeiben mély szeretetet látott, és ez a szeretet megérkezett a szívébe és ez a szeretet a szívéből könnycseppeket növelt a szemébe. Olyan mély boldogságot érzett, olyan eufóriát, amitől felnevelt néhány könnygyereket. Lassan kibuggyantak a könnycseppek a szemén, nem is értette mi történik, hogy került ilyen állapotba. Csak azt érezte, hogy hihetetlenül boldog, hogy nagyon szeretik, és hogy ez végtelenül megható. A Mester közelebb húzta a párnáját, és egészen közel ült hozzá. Majd a kezét nyújtotta, és beemelte Adilaksmit az ölébe. Így ruhástól, ahogy voltak ketten tantrikus ülésbe ültette az ölébe. Átölelte karcsú derekát, a homlokát a homlokához érintette… és lassan, mélyen lélegezve… egészen egyszerűen ringatni kezdte Adilaksmi törékeny testét. 

Ebben a pillanatban eltűnt a tér, az idő. Eltűnt minden, ami itt a földi létben akadályozhatott volna, vagy gondolat, vagy érzelem lett volna. Adilaksmi tudata kitágult és a végtelen térben találva magát azt látta, ahogy átöleli őt Shíva, és ahogy beavatja. Látta Mesterét, a mesteri útját, mindazt, ami vele történt. Látta az előző inkarnációit, a megvilágosodását, és azt a pillanatot, amikor úgy döntött, hogy ide inkarnálódik Tantra Mesterként, hogy segítse az emberek fénybe emelkedését. Látott buja képeket, látott fényeket, háborút, látta a Mesterét férfinek és nőnek, szentnek és szajhának. Harcosnak és elesettnek. Olyan volt ez a pillanat, mint egy végeláthatatlan gyönyörű mese. 

Így ültek ők, a homlokukat összeérintve, majd a Mester mély lélegzetet vett és semmivel össze nem hasonlítható orgánumával azt mondta: Adilaksmi mutasd meg magad nekem…

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.com

KAPCSOLÓDJ VELEM

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This