Női Orgazmus Zavarok

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Szeretettel köszöntelek! Ez itt a Titok Szoba és én PadmaShri Shakti vagyok. 

Tisztán és Őszintén szeretnék tanítani a Tudatos Intimitásról. És ismét elérkezett egy kérdező blog, merthogy nagyon-nagyon sok kérdést küldtök, akár férfiként, akár nőként az orgazmus zavarokról. A női orgazmus zavarairól. És azzal kapcsolatban is, hogy egyáltalán mi tekinthető orgazmus zavarnak.

Nagyon fontos arról beszélnünk, hogy a gyönyör megélése és az öröm bármilyen formája elfogadott, ha azt két ember szeretettel, szerelemmel teszi. A nők nagyon érzékeny, nagyon változékony, nagyon finom virágszálak. És ezért nagyon fontos, hogy a helyén kezeljük ezt az érzékenységet. Amikor orgazmus zavarokról beszélünk, akkor ugye az első és legfontosabb zavar, amikor semmilyen formában nincs orgazmus, vagyis csúcspont. Amikor sem maszturbálás, sem partnerrel való szerelmeskedés közben nem éri el a nő a gyönyörfaktorát, az orgazmusát. Persze azért ezt megelőzi az aszexualitás, de ez nem kifejezetten női orgazmus zavar, mert a férfiakat ez ugyanúgy érinti, mint a nőket.

Aztán a következő, amikor maszturbálás közben eléri a nő a gyönyörpontot, a csúcspontot, de partnerrel nem tudja. Nem tud olyan mélyen ellazulni és felengedni, amikor ketten vannak, hogy ezt a csúcspontot, ezt ketten együtt is el tudják érni.

Aztán van a harmadik típus, amikor el tud élvezni és orgazmikus állapotba tud kerülni egyedül is és a partnerrel is, de a partnerrel való orgazmus nem kielégítő. Nem jó a minősége. Nagyon fontos beszélni arról, hogy mind a háromszor említettem a maszturbálást. És magam is nagyon sokszor tapasztalom a hozzám fordulóknál a döbbent tekintetet, amikor feladom házi feladatként, hogy bizony-bizony el kell kezdeni gyakorolni, öngyönyörszerzésben lenni, és megnézni, megkóstolni, hogy a saját kis tested mit szeret. Megismerni a testedet. Ez egy nagyon-nagyon fontos lépcsőfoka a női gyönyörnek. 

Sajnos sokszor helytelenül kezeljük a családban: pici gyerekkorban egyáltalán nem beszélünk róla, nincs kialakult menete ennek, sem a felvilágosításnak, sem pedig annak, hogy hogyan is kell magunkkal foglalkoznunk vagy hogyan törődjünk a testünknek, a vágyainknak a kielégítésével. Aztán az is előfordul – sajnos – hogy ér valamilyen erőszak, abózus minket, és ennek a nyomai ott maradnak bennünk és akár még undorodni is tud valaki saját magától, mert bűnösnek érzi magát és akár képtelenné válik a kielégülésre. Aztán a harmadik nagyon rossz dolog, amikor rajta kapnak minket esetleg és mély szégyenbe esünk, és egy szégyenérzetünk támad. És ugye a szégyenérzet az azért szörnyű, mert az ember saját magát utasítja el, az egész mivoltát, a testi, lelki, szellemi mivoltát. Nem jónak gondolja magát és mélységesen szégyelli magát. Ez egy nagyon – nagyon rossz élmény. Ami csodálatos ebben, hogy ezt az összes rossz élményt felül lehet írni, át lehet konvertálni, meg lehet hekkelni… és nagyon szépen ki lehet belőle jönni. Azt hiszem ez egy – két kivétellel mindig sikerül, csak a nagyon súlyos és nagyon nehéz esetekben esetleg nem.

De az orgazmus tanulható !

Bármilyen zavar támad a rendszerben, azt meg tudjuk tanulni kezelni. Ehhez a legfontosabb dolog az a nyitottság, az, hogy egyáltalán szeressem, ismerjem föl, hogy nekem ezzel problémám van, akarjak rajta változtatni és aztán találjam meg azt a formát, amiben segítséghez juthatok. És akkor, amikor ezt megkapom, akkor legyek nyitott arra, hogy hogyan tudok ezzel játszani, hogyan tudom megismerni magam. 

Nagyon sok kérdés merül fel bennem, amikor az orgazmus zavarokról beszélünk, merthogy azért sajnos találkozom is azzal, hogy nagyon nehéz néha kinyitni ezeket a kis ajtókat, mert valaki még beszélni sem mer róla. Vagy egyáltalán oda sem jut el, hogy változtatni szeressen ezen és így a partnerkapcsolatok nehezen működtethetővé válnak, és hát az az öröm, gyönyör faktor az nagyon-nagyon hiányzik. Majd egy későbbi blogban vagy audióblogban elmondom, hogy milyen csodálatos dolgokat is okoz a gyönyör a fizikai testben fiziológiásan, energetikailag és hát egy csoda történik velünk, amikor gyönyörben vagyunk. 

Szóval én biztatlak Téged, hogy kezdj el ezzel mélyebben foglalkozni önmagadban. Képzeld, hogy csodálatos tavasz van, süt a nap. Olyan energiák áramolnak a téli elpihentség után, ami ébredezésre sarkall minket, és biztatlak arra, hogy figyeld meg a tested, és hogy kezdj el magaddal játszani. Kezd el megismerni a testedet! Felébreszteni, feltüzelni a vágyadat, hogy legyen orgazmusod, és hogy ez az orgazmusod legyen nagyon erős és stabil egyedül. Mert hogyha ezt meg tudod tenni, akkor utána sokkal-sokkal telítettebb, áldottabb és energikusabb lesz férfival vagy partnerrel.

Többféle orgazmus típust ismerünk, ugye a csikló orgazmus, a G-ponti orgazmus, az U-ponti orgazmus, a méh orgazmus és a mell orgazmus az, amiről leginkább szoktunk beszélni. De persze számtalan más orgazmust is megtapasztalhatnak a nők. És amikor elkezdesz magaddal játszani, akkor nagyon fontos az, hogy figyeld meg magad! Legyél most egy picit a játszótársam, és mondjuk kezdj el naplózni magadban, akár le is írhatod. De az is elég, ha mindig végiggondolod. 

Folytatom még ….

Szeretettek kívánok orgazmikus napokat !

A Gyönyör legyen Veled 

Orgazmus Tréning

Szeretnéd megtapasztalni a Magyarországon elérhető , legátfogóbb,legalaposabb , leghatékonyabb élményprogramot ? Akkor kattints és nézz bele ...

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Az oldalon található tartalmat szerzői jog védi !
A különböző közösségi oldalakon való megosztásuk
a szerző nevének feltűntetésével engedélyezett és ingyenes.
Minden egyéb felületen (weboldal, magazin, újság, rádió, tv, blog etc.)
való megjelenésért a szerző írásai, és az írásokból idézet rövidebb,
hosszabb gondolat csakis és kizárólag honorárium ellenében publikálható.
A szerzői jog figyelmen kívül hagyása jogi következményeket von maga után.
A szerző elérhetőségei: +36 30 658-86-68, info@padmashrishakti.com

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This