IstenNő Vagy ?...

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Ez a bolog bejegyzés, lehet, hogy nem lesz népszerű. De nem baj, vállalom, mert valóban arra tettem fel a gyönyörű életem, hogy másoknak is gyönyörös legyen… és hogy a legteljesebb és legszebb. 

Bizony-bizony megint jöttek levelek, amik olyanok, hogy megint pici rendrakást kell, hogy létrehozzanak. Mert rendetlenség van a buksikban. Jómagam is spirituális lény vagyok, és azt gondolom, hogy még számtalan spirituális lénnyel vagyok körülvéve. Mégis egy nagyon fontos dolgot muszáj, hogy elmondjak. 

Mi, itt a Földön élő, fizikai testben lévő hallhatatlan szellemi lények vagyunk. Ami azt jelenti, hogy minden rész fontos. Nagyon fontos a testi részünk, a fizikai részünk, a fizikai megnyilvánulásaink, hiszen ebben a kapszulában hordozzuk azt a kiapadhatatlan forrást, azt a csodálatos lényt, aki vagyunk. És hogyha hiszünk a reinkarnációban, akkor életeken át vándorló tökéletességként, egységként új-új kapszulát veszünk föl. Talán azért, hogy itt és most megéljük a fizikában azokat a csoda dolgokat, amiket a testünk ad nekünk. Például azt, hogy a szemünkkel végignézhetünk egy csodálatos Férfin, vagy egy csodálatos Nőn. És itt nem feltétlenül a kockahasra gondolok, vagy a szépen felpumpált mellekre, hanem arra a csodára, ami belülről fakad. És amikor belenézel a szemébe vagy az energiáját megérzed, ahogy kanyarodik be a terem másik végéből, akkor azt mondod, hogy húú a mindenit… és akkor esetleg még nem is láttad az alakját, hanem egészen egyszerűen átjön a lény a fizikába… És ezt nagyon fontosnak tartom! Mert nem szabad elfelejtenünk, hogy fizikai testben élő fizikai lények vagyunk. 

Mikor kimondjuk, hogy én egy IstenNő vagyok vagy én egy IstenEmber vagyok, MedicinMan vagy MedicinWoman gyönyörűséges, szépséges szavak, de a mögötte lévő tartalom vajon megvan-e? Gyakran mondom a Női Tantrán a Hölgyeknek, amikor ahhoz a részhez érünk, hogy milyen férfit szeretnének maguk számára, hogy azon elgondolkodtak-e már, hogyha ők ilyen Isteni Férfit szeretnének, akkor vajon ők IstenNők e, és nem az elrugaszkodott szépséges mesevilágban, hanem itt a fizikai világban… Hogy azokat a dolgokat meg tudják-e, meg merik-e élni, meg merik-e engedni maguknak, amitől gyönyörösebb lesz az életük? És férfiakkal kapcsolatban is meg merik-e tenni és megteszik-e azokat a szépséges dolgokat, amik nekünk képességünk és eszközünk, hogy elvarázsoljuk, elcsábítsuk, abba a szép kehelybe fogadjuk be az Isteni Férfit, akivel szerelmeskedünk.

Szóval ez  nem egy népszerű blog bejegyzés, hanem inkább – én azt gondolom – megvilágosító és talán felvet bennetek sok-sok kérdést… És én szeretném is, hogy vessen fel sok-sok kérdést! Szóval, amikor arról beszélünk, hogy Isteni Nő, meg IstenNő, akkor én azt gondolom, hogy abban egy csodálatos, univerzális Nő van benne, az Isteni mivoltában. Aki a szégyenét, a félelmét, a tabukat a mások hibáztatását, a szegény ént, az egó játszmázásait már meghaladta, túlhaladta, túl van már rajta, és letisztult. A játszmázás az játékban nyilvánul meg, tehát játszani tud a férfivel, akár a csábítással, akár a mozdulataival, öltözködéssel, illattal. Olyan csodálatos lehetőségeket kínál nekünk a Föld, és egy IstenNő az én olvasatomban mindenképpen megéli ezt a földi szinten. 

Tehát azt gondolom, hogy nem a csendesen ülő, és mantrát recitáló nő az aki IstenNő, hanem az a Nő, aki úgy érint egy Férfit vagy úgy itatja a szájából vagy úgy fogadja el őt egy fáradt este után, és lefürdeti a testét, és akár elkényezteti a szájával … vagy engedi érinteni magát másként mit eddig , odaadottá válik és tanul ,tapasztal …önmagáról … is … Na, ez egy IstenNő, azt gondolom, talán… Ha értitek, hogy miről beszélek… De ennek az ellenkezőjénél is azt gondolom, hogy IstenNői, amikor a kiéhezett csatából megtért Férfi mindent azért tett, hogy az IstenNőjét elkápráztassa, és haza érve egészen egyszerűen nem bírva magával elveszi azt, amit szeretne. Az IstenNő kedvére téve is. De nem egy három órás tantrikus szeretkezést csinál, hanem elkapja és azonnal a magáévá teszi és szereti és az IstenNő ebbe bele tud pihenni mosolyogva, kacagva, játékosan akár még a gyönyörét is többszörösen meg tudja élni. Ugye értitek, hogy miről beszélek? Ugye nem félreértitek? De nagyon fontosnak tartom azt, hogy ez a számunkra megfoghatatlan minőség, mint Isten, ez, ha már magunk mellé tesszük, hogy Nő vagy Isten Férfi akkor hozzuk le ennek a teljességét, egészét ide a Földre. És valóban az Isteni Minőségben éljük meg magunkat.

Tehát egy IstenNő az, már egy megpróbált Nő, aki már tudja a vágyait, kipróbálta, megélte a csodás részeit, ismeri a yóniját, a gyönyörét, és hajlandó és képes újabb kalandokba bocsátkozni, és újabb dolgokat tanulni és végtelenül nem fogadja azt el, hogy ő már mindent tud és neki nem kell semmit tennie, és a Férfi majd őt elkáprázatja. Én azt gondolom, hogy mindannyiunknak mindig folyamatosan tennie kell, és amikor úgy érezzük, hogy egy-egy helyzet, vagy egy-egy szerelmeskedés nem alakult a legjobban, akkor elsősorban önmagunkba kell nézni és önmagunkkal kell elbeszélgetni, hogy mi az, ami többet tudnánk tenni a következő alkalommal? Mit tanultunk ebből a nem túl jó szerelmeskedésből? Persze ennek szivárványos és számtalan oldala van. Lehet az is, hogy a partnert nem választottuk meg jól. De erről nem a partner tehet. 

Az Isteni, IstenNői Minőségünkben, először is nagyon fontos, elsőként legfontosabb, hogy önmagunkkal legyünk jóban, és legyünk nagyon őszinték. És nézzük meg, hogy mit teszünk a gyönyörünkért, a szexualitásunkért. Mi az, amire képesek vagyunk és mik azok a csodák, amiket a másiknak nyújtani, adni tudunk. Mi az, amivel el tudjuk őt kápráztatni, amivel Isteni Minőségbe tenni. És nem feltétlenül arra gondolok, hogy minden egyes szerelmeskedést egy rituálévá vagy szertartássá kell tenni. Nyílván, hogy vannak ilyenek is, amikor megéljük ezeket a pillanatokat. De azt is valljuk be, hogy Isteni Minőségeink mellett fizikai testben élő fizikai lények vagyunk akik, dolgozni járnak, alkotnak, gyereket nevelnek és élik a női lét megannyi szépségét. Talán megértitek és elhiszitek, hogy ebbe nem fér bele a napi szintű több órás szertartás, de szerintem még a több naponta való sem. Tehát egészen egyszerűen a hétköznapokban IstenNőnek lenni az egy igazán felemelő, és nagyon szépséges feladat. Amibe beletartozik az, hogy a hétköznapokban is hogyan tudok varázslatos maradni, vagy hogyan tudom a finomságaimat kimutatni, vagy egészen egyszerűen megismerni a másik rezdülését, a partnerem rezdülését, a szem pupillájából, az illatából, a bőre mozdulásából, a csókja, a nyála ízéből. Ezek nagyon-nagyon nagy figyelmet igényelnek. De ettől leszek IstenNő, hogy figyelek rá száz százalékosan, és amit megfigyeltem, abból számára a legcsodálatosabbat tudom elővarázsolni. És attól IstenNő ,hogy nem válik ezek és a család  rabjává … hanem igenis van énideje ,tud pihenni …megengedi magának ,hogy egészen egyszerűen élvezze az életet és néha engedje meg magának ,hogy megpihen ,hogy elmegy egy moziba vagy a barátnőivel egy jó programra … szóval él…

A dolog másik része pedig az, amikor engedem, odaadom magam, és engedem magam, hogy úgy ahogy vagyok úgy szeressen a Férfi . Nem akarok más lenni. Egy Isten soha nem akar más lenni. Elfogadja, hogy milyen a melle, hogy Egy IstenNő nem akar az lenni, aki nem. Elfogadja, hogy milyen a melle, hogy gyermekeknek adott életet és esetleg a pociján, combján, popsiján csíkok vannak, hogy a melle nem úgy áll, mint egy körzővel, vonalzóval teremtett orvosi gyártmány. Hanem élet van benne, az az élet, amitől a gyerekek életben maradtak, mert tejet szopiztak belőle és ez bizony nyomot hagyott a testén. De azok az IstenNők, akik gyereket szülnek, azok már csak így járnak, mert a tökéletes az nem létezik. És, ha ezt el tudjuk fogadni és ezzel együtt tudunk varázslatosak lenni… És aztán még van még beljebb is… Mert ugye az IstenNők – hogyha végignézzük az IstenNők sorát – ugye a Willendorfi Vénusztól kezdve egészen Aphroditén keresztül rendkívü széles spektrumon mozognak. És akkor ott van még Kál. Merthogy elfogadjuk azt, hogy igen, vannak pici, törékeny IstenNők, vannak nagy, húsos, finom, puha IstenNők, vannak tökéletes IstenNők, vannak fiatal, idős, középkorú IstenNők. Ugye értitek, hogy most miről beszélek? Arról, hogy IstenNői Minőségben az lehet, aki úgy fogadja el magát, abban a pillanatban, ahogy éppen van. Ez megint nem azt jelenti, hogy ne sportoljunk, ne étkezzünk jól, ne ápoljuk a testünket. Nem. Nem erről van szó. De az, ami adott, az legyen számunkra csodás elfogadás, hiszen ez vagyok én. 

És ha azt mondom magamról, hogy IstenNő, és IstenNői Minőségben vagyok – emberként, akkor ez az alap generálisminimum, hogy úgy ahogy vagyok abban a fizikai megnyilvánulásomban, vagy kivetülésemben boldogan tudom élvezni a szexualitást, és boldogan tudok szeretkezni. Akár magammal, mert ez is fontos. Azt gondolom, hogy az IstenNői Minőség az egyáltalán nem szemérmes. És szabadon szereti akár magát is, és tanulja, hogy hogyan változik a gyönyöre, vagy mi az ami örömet okoz. Illetve amit még nagyon fontosnak tartok az IstenNői Minőséghez hozzátenni, hogy mindenképpen foglalkozik ezzel a témával. Hiszen a nő egyik szépséges feladata a csábítás, és a férfivel való csodálatos szerelmeskedés. Tehát, hogy a yóniját, a punciját ápolja, edzi, dolgozik vele. Különböző gyakorlatokat végez, hogy fitt, friss, fiatalos legyen és egészséges… a nőgyógyászati problémákról és a vizeletcsepegésről már nem is beszélek .

Ebben a blog bejegyzésben volt némi játék, és a szavak mögött egy kis humor, de kérlek Benneteket, hogy tartsátok ezt meg, vagy gondoljátok át. És, ha valóban azt mondod magadról, vagy azt mondja rád egy Férfi, hogy Te egy IstenNő vagy, akkor kérlek, hogy legyél az! Gátaktól mentesen, szorongásoktól mentesen. Legyél odaadó, elvevő, befogadó, nyitott, tiszta, játszmamentes Csodálatos Lótuszvirág.

Szeretettek kívánok orgazmikus napokat !

A Gyönyör legyen Veled 

Orgazmus Tréning

Szeretnéd megtapasztalni a Magyarországon elérhető , legátfogóbb,legalaposabb , leghatékonyabb élményprogramot ? Akkor kattints és nézz bele ...

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This