Elvarázsolt Szégyened...

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

Szeretettel köszöntelek! PadmaShri Shakti vagyok. És szeretném, ha segíteni tudnék Neked… a szégyenedben… 

Ami leginkább elzár az intimitás mélységeitől a felszabadulástól, attól a csodás érzéstől, hogy úgy vagy jó és tökéletes, amilyen vagy. Valahogy úgy lettünk nevelve, valahogy úgy lettünk szocializálva, hogyha bűntudatot és szégyent érzünk, akkor jó emberek vagyunk. Ha nem érzünk, akkor rossz emberek vagyunk. Így szocializálódunk. Ez a minta a vallásokban is megfigyelhető. Amikor elmész a vallási vezetődhöz, a paphoz, vagy a lelki vezetődhöz, elmondod neki a vétkeid, a szégyened és ő feloldoz. Sajnos így nevelődünk. Ha jók vagyunk jutalmat kapunk, ha valamit elrontunk, akkor megszégyenítenek minket. És az a világba, a társadalomban teljesen elfogadott. Ha jók vagyunk jutalmat kapunk, ha bűnösek, büntetést. De ugye már érzed Te is, hogy nem ez az Egység Tere. Ez nem biztonságos… és hogy ennek nem kell így lennie… 

A legtöbbször, amikor így növünk föl, képessé válunk arra, hogy külső behatások nélkül önmagunk is képesek legyünk szégyent és bűntudatot érezni magunkban. Anélkül, hogy ezt bárki, vagy bármi okozná nekünk. Mi saját magunk szégyenünkbe bújunk. A szégyen energiája önpusztító és megbetegítő. Semmiképpen nem lehet megoldás az életünkre. A szégyen és a bűntudat igazi méreg. Az egó által generált, valójában semmilyen cselekvésbe nem vivő gondolat. Mert amikor szégyenben vagyunk, nem akarjuk megoldani és nem is tudjuk feloldani és megoldani mindazt, amiben vagyunk. A szégyen maga távol tart a megoldástól. Megbénít. Benne tart egy olyan helyzetben, amit akár mi magunk generáltunk, akár a mintáink, a zsigereink hoztak föl. Nem kell ennek így lenni. 

Nagyon fontos, hogy minden pillanatban dönthetsz másként. Segítek most! Gyere lépkedjünk fölfelé, túl a szégyenen!

Az első és a legfontosabb, hogy határozd el, hogy kész vagy elengedni a szégyent és a bűntudatot. Ez egy negatív érzelem. Az egó által generált. Ami nem odavisz ahová Te most tartani szeretnél. Nagyon fontos azt magadban mélyen és finoman megérteni, hogy azért, mert elengeded a szégyened, nem vagy rossz és nem vagy bűnös. Egészen egyszerűen egy egész életet szeretnél élni a teljességben, lehúzó gátaktól mentesen. 

Második legfontosabb dolog. A legfontosabb, amiért itt vagy a világon, hogy megéld a létezésed egészét, hogy boldog legyél, hogy tanulj és tapasztalj. Ne hidd el, hogy csak akkor vagy szerethető, ha szégyenben és bűntudatban élsz. Igen. Valamennyien elkövetünk hibákat, vagy kerülünk olyan megszégyenítő helyzetekbe, amiket nehezen viselünk. Fontos megérteni ezeket. Ne kövesd el többé azt a hibát, ami miatt szégyenbe kerültél, vagy bűntudatot éreztél miatta. De tudd, hogy bármi is történt szerethető vagy!

Harmadik fontos pont. Muszáj lesz felelősséget vállalni a hibáidért. Megismerni magad és elfogadni, hogy bizony-bizony néha a nagy akarásban eltévedünk. De az is nagyon fontos, hogy ami nem a Te hibád, amit nem Te követtél el, azért nem Neked kell szégyent és bűntudatot érezni. Egészen egyszerűen ismerd meg Magad, és vállald azt, aki vagy. Így sokkal könnyebb lesz elválasztanod, hogy mi a tiéd és mi nem.

Negyedik segítség Ha úgy érzed, hogy Te okozol másoknak szégyent vagy bűntudatot a viselkedéseddel vagy a szavaiddal. Határozd el, hogy amikor ezt felismered, onnantól kezdve másként fogsz cselekedni. Hogy a jövőben felváltja szégyent a Szeretet. Kezd apró lépésekkel. Próbálj meg picinyenként haladni, és mindig kiváltani egy-egy szégyenkeltő vagy bűntudatot keltő cselekedetet Szeretettel.

Ötödik segítség. Ki kell lépned abból az illúzióvilágból, hogy minek hogyan kellene történnie, vagy hogyan kellett volna történnie. Ismerd be azt, hogy szégyenben élni nem jelent mást, mint cselekvés nélkül beleragadni egy múltbéli eseménybe, vagy történésbe. Ezt egészen egyszerűen el kell engedned. Ki kell lépned ennek az illúziójából. Meg kell érteni a múltban történt tanulságokat. Be kell fogadni, és ezek csodálatos lehetőségeiből a most pillanatában újat alkotni. 

Hatodik segítség. A bocsánatkérés egy csodálatos, varázslatos gyógyító folyamat. Ha bántottál, megszégyenítettél, vagy bűntudatot okoztál valakinek, egészen egyszerűen kérj elnézést vagy bocsánatot. Add meg a lehetőséget, hogy új, tiszta jövőt teremtsetek. Ha Te vagy az, ha Te saját magadat szégyeníted meg vagy okozol magadnak bűntudatot, akkor kérj bocsánatot magadtól. Írd fel magadnak egy papírra, sétálj egyet valami természetes tájon, és egészen egyszerűen oldozd fel magad. Kérj bocsánatot mindazért, amit úgy érzed, hogy fontos neked. 

Hetedik segítség. Nagyon fontos, hogy ne ítéld el magad a jelenlegi tudásoddal. Ne ítéld el azt, aki valamikor valamit cselekedett, mert hidd el, hogy abban a pillanatban, amikor az történt abban a tudatállapotban voltál. A mai tudatállapotod mindenképpen fejlettebb, tanultabb, bölcsebb. Tehát, nem ítélheted meg magad, egy régi bűnödért, vagy egy régi szégyenedért. Engedd meg, hogy föloldozd magad, engedd meg, hogy megbocsáss magadnak, hogy kivedd belőle az eszenciákat, a tapasztalatokat, és ne ítélkezz magad felett, hanem tanulj, változtass, és az eszenciákat kivéve, engedd meg magadnak, hogy újképpen tudj dönteni hasonló helyzetekben.

Nyolcadik segítség. A szégyen párja a Szeretet. És a legtöbbször azért szégyenkezünk és érzünk bűntudatot, mert nem szeretjük eléggé önmagunkat. A sok-sok belénk táplált, ránk kiabált, elhangzott mondatok, cselekedetek eltorzították az önmagunk felé való szeretetet. Fontos, és talán a legfontosabb, hogy a szívedet kezd el befelé Önmagad felé kinyitni. Kezd el Magad megszeretni. Annak a csodálatos lénynek, aki Te vagy, olyannak, amilyen vagy éppen most. És ezt a szeretetet, ezt mindhárom szinten fejezd ki magadnak. Fizikailag, lelkileg és szellemileg is. Szeresd magad, ajándékozd magadnak egy fürdőt, egy szaunát, egy kényeztető masszázst. Szeresd magad. Hallgass szép verseket, zenét. Beszélgess valakivel, aki nagyon szeret téged, és Te is szereted. És szellemi szinten olvass, vagy kapcsolódj ki, képezd magad, tanulj, pihenj meg egy jó könyv csodálatos erejében.

Reményeimben tudtam Neked segíteni. Esetleg néhány új nézőpontot adni, hogy hogyan tudsz dolgozni a szégyennel. Bízom benne, hogy a biztató szavak, a szeretetteljes mondatok segítenek abban, hogy feloldd a szégyened.

Szeretettel várlak a programjaimra.  Öröm számomra a fejlődés és a haladás. Boldog lennék vele, ha hallanék felőled néhány sort.

Kívánom, hogy a gyönyör legyen veled! Szeretettel ölellek

Orgazmus Tréning

Szeretnéd megtapasztalni a Magyarországon elérhető , legátfogóbb,legalaposabb , leghatékonyabb élményprogramot ? Akkor kattints és nézz bele ...

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This