A Szégyen Elengedése

PadmaShri Shakti

PadmaShri Shakti

Írásaim ,Audió anyagaim nem tudományos munkák, hanem ,tiszta ,tapasztalati élmények ! Személyes küldetésem ,hogy boldogabbá ,jobbá legyen a Világ ,hogy gyönyörös legyen a Te életed is ! Misszióm ,hogy Tisztán és Őszintén éljük a Tudatos Intimitást és a Velem való személyes találkozás után másként tekints Magadra és a téged körülvevő Világra !
Az a célom ,hogy visszaadjam a Gyönyörödet ,hogy társad legyek és az inspiráló segítőd !
Szerelmese vagyok annak amit csinálok ... Hálás vagyok érte , hogy az Álmom az Életem ...És Misszióm,hogy a Te életed is Gyönyörteljes és Boldog legyen ... Tarts Velem ! ...én megteszek érted mindent ...ezért jött létre ez az oldal is ...és születnek meg a Élmény Programok ,Cikkek ,Írások....Áldott vagyok , hogy a szerető áramlást amiben ringatózom a 'munkámnak, nevezhetem...Kívánom neked aki e sorokat olvasod , hogy legyél áldott ,boldog , fényben fürdő teljesség ....

A Láthatatlan Skarlátbetűről, a Női Szégyen Elengedéséről szeretnék most néhány gondolatot megosztani.

Misszióm az Intimitás, a Szexualitás szabad megélése, az ebből kinyíló erők csodálatos felhúzása, és egy gyönyörös élet. Azt szeretném, ha minden Nővérem, Nőtársam és Fivérem itt a Földön megtapasztalná ezeket a gyönyörű energiákat. Ha felszabadult lenne és boldog. A sugárzó erőben, magas energiaszintben és boldogságban élne. 

Az Intimitás és Szexualitás nagyon összetett. Sok-sok részből, sok-sok finom, puha sziromból áll. És ennek egyik nagy szirma a szégyen. A társadalom úgy szocializálódik, hogy természetes az, hogy büntetéssel próbálnak a helyes irányba téríteni, vagy, hogy akár megszégyenítenek. Ez egy elcsúszott minta, ami sajnos generációk óta terjed így. És az ősi népeknek az a finom felszabadult létezése az nagyon távoli már. Az a létezés, amikor mondjuk valaki valami rosszat tett, amiért szégyellni kellett volna magát, és a törzsek összefogva, körben állva elkezdték neki mondani azokat a jó tulajdonságaikat, azokat a szépségeket, azokat a kincseket, amik belül finoman ott rezegtek, hogy emlékeztessék rá, hogy milyen csodálatos és tökéletes. Így kezelték régen a negatív attitűdöket. És nagyon nehéz, és nagyon rossz azzal is megküzdenünk, még ha jó szándékkal is próbál valaki segíteni, egyből összerándul a gyomrunk és bűntudatot és szégyent érzünk, ha valamit nem oldottunk meg tökéletesen. Ha túl kihívóak vagyunk, ha túl szerények vagyunk, ha túl visszahúzódóak vagyunk, ha túl harsányak vagyunk, ha túl sok vagyunk. Magyarul teljesen mindegy, amik vagyunk azért. Mert a másik nem olyan, vagy számára nem elfogadható. 

Én nagyon szeretném, hogyha ezt mi másként kezelnénk. És mi már a gyerekeinket is máshogy nevelnénk, szocializálnánk. Hogyha elkezdenénk egy körben, egyre inkább a szégyent elengedve, egységben, boldogságban, gyönyörben, elfogadásban élni. Nővérségben… Ezt mindig mondom a PapNő Iskolában, a Pajzán Kalandokon, a Női Tantrán is ezt tanítom a Nőknek, hogy Nővérei vagyunk egymásnak. És hogy bizony vannak az életnek olyan területei, amikor senki más nem tud segíteni egy Nőn, csak egy Nő, hiszen ő érzi át azokat a mélységeket vagy magasságokat, amiket a másik Nő. Ezt mind-mind gátolja a szégyen. 

Nagyon jól ismerem a szégyent én is, komoly barátságunk kötődött az életem egy szakaszán. Ez a szakasz az volt legfőként, amikor Tantra MesterNővé avatódtam, és nagy szeretettel és rengeteg energiával próbáltam újraindítani a pici hazámban a Szexualitással, az Intimitással és ennek tanulásával való energiákat. És igyekeztem mindent átadni, amit tanultam és bizony-bizony szégyenletes dolognak tartotta a világ, hogy én azzal foglalkozom, hogy mások boldogak, örömtelik, és a Tantrikus Gyógyászat által egészségesek legyenek. Itt gondolok a méhnyakráktól a prosztatarákig… mindenféle rossz dolog gyógyítását lehetővé teszi a Tantrikus Gyógyászat. Ami szerelemmel, szexualitással, energiákkal, pozíciókkal bizony olyan intim testrészek érintésével gyógyít, amit nem szoktunk meg, hogy odaadjuk, hogy érintsük… merthogy a testünket is szégyelljük. Azt hisszük, hogy tökéletlen, pedig úgy tökéletes, ahogy van. 

Szóval ebben az időben engem is megérintett mélyen a szégyen és azt gondoltam, hogy az nem lehet, az egészen egyszerűen lehetetlen, hogy egy ilyen csodálatos Tan, egy ilyen csodálatos tudás az elvesszen a szégyen miatt… Hogy a képességem, az áldásom, a felébredésem az hiábavaló lett volna. És ekkor bizony egy évet szántam arra, hogy a szégyennel dolgozzam. Nagyon érdekes, hogy mostanában a hozzám fordulók, és a tanítványaim is nagyon sokat beszéltek a szégyenről és az ezzel való kapcsolatukról. Illetve arról, hogy szeretnék ezt elengedni, merthogy észrevették, hogy gátolja őket. Szóval akkor úgy döntöttem, hogy ennek az egy éves munkának az eredményét odaadom Nektek. Hogy csinálok egy olyan szuper programot, ahol valóban sugárzó erőben, magas energiaszintben, Női Teljességben tudsz lenni. Szégyen nélkül. Hogy el tudod engedni. Mert ez mérhetetlenül gátló, az egó által generált, és benne tart helyzetekben… Szóval ezt engedd el, vagy ezt engedjük el… 

Mindig azt teszem, és azt csinálom, és ma már nem szégyellem, hogy úttörőként haladok ezen az úton és ma már boldog vagyok és kiegyensúlyozott és harmonikus. Egy sugárzó nő vagyok. 

Ahogy szoktam írni Élményterápia, Virágzó Nőknek! 

Ha érint Téged a téma, vagy megmozdít benned a szó, hogy szégyen valamit. Ha úgy érzed, hogy nem teljes az intimitásod, vagy szégyellős vagy, hogy visszafogott vagy. Hogy nem vagy abban az energiában, amiben lehetnél, hogy több van benned, akkor szánd rá magad, hogy a szégyennel dolgozz magadban, magadon. Nyissuk ki ezt a féltett szelencét, aminek szégyen a neve. Ürítsük ki és aztán, engedjük, hogy túlemelkedjen, és mi megszabaduljunk ettől. 

Ha az utat velem járod egyéni terápiában vagy egy work-shopon, akkor én azt ígérhetem, hogy a társad leszek. Persze nem egy rózsaszirmos út lesz ez. A végén azért lehet, hogy hintek szirmokat is, de meg kell dolgoznunk vele. Minden dolog, amin túl szeretnénk haladni, az munkás. Tehát fontos – ezt is mindig el szoktam mondani – nem árulok piros kapszulát, amit bekapunk, és hipp-hopp már el is múlt minden. Minden, ami itt történik a Szentélyemben, az mindegyik munkás. Viszont csodálatosan felemelkedve, megtisztulva kerülünk ki egy-egy ilyen munkafolyamatból. Azt megígérhetem Neked, hogy teljesen más energiában, attitűdben, gondolatiságban, érzelmi szintben fogsz az egyik napról a másikra kijönni a szégyenedből. Együtt fogjuk ezt majd megünnepelni. Én nagyon köszönöm, ha megbízol bennem. Nagyon remélem, hogy jól szolgálok majd ebben a folyamatban. 

Gyönyörös napokat Kívánok! Szeretettel ölellek

Tetszett a poszt? Oszd meg az ismerőseiddel!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Elmúltál már 18 éves?

Nem Igen

error: A tartalom szerzői jogvédelem alatt áll!

Pin It on Pinterest

Share This